ABOUT خواص عناب خشک شده

About خواص عناب خشک شده

About خواص عناب خشک شده

Blog Article

با زیرنظر گرفتن موش‌های صحرایی پس از مصرف عصاره عناب، پژوهشگران متوجه افزایش سلول‌های ایمنی معروف به سلول‌های نابودگر طبیعی شدند. این سلول‌ها قدرت نابودسازی سلول‌های مهاجم را داشتند.

یکی از مهمترین خواص عناب خشک شده برای نوزادان (بالای دو سال) و کودکان، خواص دمنوش عناب خشک برای تقویت سیستم ایمنی است. سیستم ایمنی در کودکان هنوز در حال تقویت است از این رو بیشتر از بزرگسالان در معرض ابتلا به انواع بیماری‌ها هستند.

عناب می‌تواند تاثیر برخی دارو‌ها را از بین ببرد و یا تاثیر آن‌ها را برعکس کند که این موضوع می‌تواند برای شخص بیمار خطرناک باشد. به عنوان مثال، افرادی که از داروهای ضدافسردگی استفاده می‌کنند، باید از خوردن عناب اجتناب کنند.

با این حال، به خاطر داشته باشید که میوه‌های خشک کالری بیشتری نسبت به میوه‌های تازه دارند. همچنین، منبع غنی قند هستند و مصرف آن‌ها در رژیم غذایی باید کنترل شده باشد.

این ماده باعث بهبود علائم گوارشی در روده حیوان می‌شود. برای رفع یبوست می توانید شکم خود را ماساژ دهید که در مقاله ماساژ شکم برای رفع یبوست به شرح آن پرداخته‌ایم.

به طور سنتی از عناب برای درمان علائم استرس، اضطراب و افسردگی استفاده می شود. این میوه اثر آرام بخشی بر ذهن و بدن دارد.مطالعه‌ای که روی موش‌ها انجام شد نشان داد که عناب با مصرف دوزهای پایین‌تر اضطراب را کاهش می‌دهد و در صورت مصرف در دوزهای بالاتر اثر آرام‌بخشی دارد.

خرمای چینی یا عناب نوعی میوه‌ی پرخاصیت است که به صورت تازه و خشک شده مصرف می‌شود. در حالی که عناب تازه به دلیل خواص سلامتی‌بخش خود بسیار محبوب است، میوه خشک درخت عناب نیز می‌تواند به همان اندازه مفید باشد با این تفاوت که خشک کردنش، زمان نگهداری آن را افزایش می‌دهد.

قند: پلی ساکاریدهای میوه عناب شامل انواع مختلفی از قندها مانند گلوکز، زایلوز، مانوز و فروکتوز است.

عناب تازه و خشک هر دو به‌سبب ارزش غذایی‌شان نزد چینی‌ها اهمیت فراوانی دارند.

استفاده موضعی از عصاره عناب ممکن است به خواص عناب خشک تسکین تعدادی از دردهای عضلانی و مفاصل کمک کند. روغن دانه عناب دارای خواص ضد التهابی است.

عناب تازه را می‌توان ۳ تا ۴ روز در دمای اتاق نگه داشت اما در یخچال تا چند هفته تازه می‌ماند.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به همین دلیل و برای کمک به شما در این مقاله سایت ماگرتا، مواد تشکیل‌دهنده‌ی این میوه با خاصیت را گفتیم، خواصش را برشمردیم و موارد تداخل آن با داروها را نیز ذکر کردیم تا بتوانید به بهترین شیوه ممکن از این میوه استفاده نمایید.

Report this page